SZŰRŐ:
Aktuális
2017.04.06.

BILK L2 logisztikai Park

 

A BILK logisztikai park Budapest XXIII. kerületében, az Ócsai út - Kelebia vasút, M0 által határolt területen helyezkedik el. Az aktuális fejlesztés az L2 épület, ami egy új, 8786 m2 alapterületű csarnok az "L" telken. Az épület nagyobb része, mintegy 90% logisztikai raktárként fog funkcionálni. A fennmaradó 10%-ban helyet kap a dolgozók kiszolgállására alkalmas öltöző, mosdó, étkező. Az emeleten irodák, valamint az adminisztráció és a mérnökcsapat részére tárgyaló kerülnek kialakításra.

Az energiatakarékosság követelményeit szem előtt tartva a logisztikai raktár világítása a polcrendszerhez és az egyes funkciós területekhez igazodva több zónában kapcsolhatók. Ahol a felhasználási mód megengedte, ott mozgásérzékelős vezérlés került kialakításra.

A Bérlői és a Megrendelői igényeknek megfelelően CCTV, beléptető és tűzjelző rendszer is telepítésre került az épületben.

A Bérlő számára kiemelt fontosságú az IT rendszer magas szintű megvalósítása, ezért egy optikai és Cat6A SFTP hálózat létesült hozzávetőlegesen 300 végponttal. A biztonság további növelése érdekében a szerver szobák önálló gázos oltóval is védve vannak az adatvesztés elkerülése érdekében.

Cégcsoport