SZŰRŐ:
Aktuális
2017.04.07.

Moholy-Nagy Művészeti Egyetem II. ütemének megvalósulása

A Zugligetben megvalósuló ingatlanfejlesztés a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem (MOME) területén a II. ütem. 2015-ben már megépült Műhelyház után most az egyetem egy újabb épülettel bővül. A második ütem keretében épülő létesítmény összeterülete  csaknem 3400 m2. A beruházásnak illeszkednie kell a korábban elkészült Műhelyházhoz és a Campus fejlesztés III. ütemében tervezés alatt álló új és felújítandó épületekhez.

A Műterem és Médiaház megépítésének nehézsége abban rejlik, hogy egy épületen belül két egymásnak ellentmondó funkció kap helyet. Egyrészt helyet biztosít az önálló egységenként, ipari jelleggel működő műhelyeknek (kerámia, beton, üveg stb.), másrészt a házban kell elhelyezni egy a XXI. század minden igényénem megfelelő, modern fotó, videó és hang stúdiót. A fotó stúdió esetében a legmodernebb digitális módszerek mellett a hagyományos fotó kidolgozási technológiának is lesz helye.

Kollégáink jelenleg a villámhárító rendszert szerelik, valamint a -1 és -2 szinteken kábeltálca szerelési munkálatokat végeznek. A falakban a védőcsövezési munkálatok folyamatosan zajlanak.

Cégcsoport