Rendszerüzenet

Kollázs - Brasserie & Bar – Gresham Palota

A Kollázs Budapest egyik legjobb szállodájában, a Four Seasons Gresham Palotában található és bárki számára elérhető, nem csak a szálloda vendégei számára.

Az elérhető luxust kedvelők számára kiváló választás az 400 m2-es, összesen 207 fő befogadására alkalmas, szecessziót idéző étterem.

A Market biztosította az étterem teljes bútorozását, melyek mindegyike egyedileg gyártott, amerikai belsőépítészek által tervezett iparművészeti műremek. Itt minden berendezés a világon elérhető csúcskategóriát képviseli, beleértve a konyhatechnológiát, a márványokat, a bútorokat. A felújításnak rendkívül gyorsan kellett haladnia, hogy az étterem a főszezonban már ki tudja szolgálni az ide látogató külföldi és magyar vendégek igényeit. A hely kortárs művészeti kiállításként is funkcionál, így felidézve és emléket állítva a 100 évvel ezelőtti képzőművészeti törzshely jellegnek.

Az étteremben helyet kapott egy exkluzív borbemutató és egy látványgrill részleg, egy látványsütöde, valamint egy design bár. A terasz téliesíthető, ezért egész évben látogatható.

Cégcsoport